Årsprogram

Välkommen åter 2019

Årsprogram 2018

Lördag 3-11 mars Allt för sjön Älvsjömässan

För information & anmälan direkt till Vasselhyttans Taxi & Buss. 0581-421 10 info@vtb.nu

Lördag 12 maj kl. 12:00 Vårstädning

vid i Klubbstugan Ånäs 12 maj och Fingerboäng 12 maj. Det fejas både inne och ute för att det skall bli trivsamt.

kl. 15:00 fortsätter vi med korvgrillning i Ånäs. Vi tar också en bastu för de som vill och har lite trevligt.

Du behöver nödvändigtvis inte vara med och vårstäda för att vara med senare på eftermiddagen.

Fredag 22 juni Midsommar

Information kommer senare

Midsommar vid vackra Ånässtrand, med picknickkorg. Tag med vänner och bekanta!

Fina sommarkvällar Gemensamma grillkvällar

Före och efter midsommar träffas vi för gemensamma grillkvällar och gemenskap vid vackra Ånässtrand, med egen picknickkorg. Tag med vänner och bekanta! Vi träffas även på sjön. Då ligger vi någonstans på en rad någonstans i Råssvalen. Kom då fram till oss och knyt ihop din båt i vårt gäng eller kom bara fram och mingla lite.

Juli månad Kanalfärd

Gemensam Båtfärd bestämmer vi under våren/försommaren. Har du något förslag eller är intresserad, kom till någon av våra möten eller hör av dig till någon i styrelsen. Med från klubben kommer erfarna båtåkare och slussare att delta.

Lördag 4 augusti Båtens Dag

(På fredag 3 augusti (dagen innan) kl. 18:00 samlas alla vi som vill vara med och hjälpa till med förberedelserna inför Båtens dag.)

Båtens Dag börjar på Lindesjön vid kyrkbryggan.

Vi startar med vår årliga båtkortege kl. 15.00 från Kyrkbryggan, som sedan ringlar sig upp genom ån till Ånäs, och för dem som vill kan man ta en snabbsväng runt lappen (7 knopsgränsen gäller). Väl framme vid Ånäs blir det lekar och underhållning samt dans under kvällen, mat och dryck får var och en ha med sig (Ingen grillning i år).

I år är det eldningsförbud, som troligtvis kommer att vara över Båtens Dag, därför har vi kokkorv senare in på kvällen.

ALLA som har en båt är välkomna i vår båtkortege, stor som liten.

Alla är välkomna på Båtensdag medlem som ickemedlem, man kan komma bara för att mingla, kort sagt alla är välkomna!

Ca Tider:

15:00 Båtfärd till Ånäs från kyrkbryggan

16:00 kaffe o torta vid Ånäs, Klubben bjuder

17:00-18:30 Malenpaddling och div. tävlingar

19:00 Vi spisar maten (i år utan grill)

20:00 Underhållningen börjar

Senare på kvällen: Kokkorv

Vi avslutar sent eller ’tidigt’ när alla är nöjda

För info:

Gun Ehnvik 070-581 12 81

Micke Svärd 070-538 13 80

Lördag 15 september kl. 12:00

Höststädning vid Fingerboäng och klubbstugan Ånäs 12:00. Kl. 15:00 blir det korvgrillning vid Ånäs och bastu. Lika som vårstädningen.

Lördag 10 november Årsmöte 2018

Välkomna till LindeBåtKlubbs Årsmöte 2018

Vi blir som vanligt på Lindegården

Tid o plats: Lördag den 10 november kl.18:00 Lindegården

Anmälan för Mat efteråt ca.19:30 100kr (också på Lindegården).

senast tisdag 6 november.

SMS:a Namnen för de som skall ha mat till 070-538 13 80

eller ring Bo Eriksson 070-520 51 19

Micke Svärd 070-538 13 80

Det är inte nödvändigt att anmäla sig om man inte tänkt äta efteråt.

MVH LindeBåtKlubbs styrelse.

För er som vill ha mer information kring aktiviteterna och detaljer kring dem, kan kontakta någon i styrelsen!

Välkomna och Gott Nytt Båtår!