Årsprogram

Årsprogram 2019

Lördag 2-10 mars Allt för sjön Älvsjömässan

För information & anmälan direkt till Vasselhyttans Taxi & Buss. 0581-421 10 info@vtb.nu

Lördag 18 maj kl. 12:00 Vårstädning

vid  i Klubbstugan Ånäs 18 maj och Fingerboäng 18 maj. Det fejas både inne och ute för att det skall bli trivsamt.

kl. 15:00 fortsätter vi med korvgrillning i Ånäs. Vi tar också en bastu för de som vill och har lite trevligt.

Du behöver nödvändigtvis inte vara med och vårstäda för att vara med senare på eftermiddagen.

Fredag 21 juni  Midsommar

Information kommer senare.

Midsommar vid vackra Ånässtrand, med picknickkorg. Tag med vänner och bekanta!

Fina sommarkvällar Gemensamma grillkvällar

Före och efter midsommar träffas vi för gemensamma grillkvällar och gemenskap vid vackra Ånässtrand, med egen picknickkorg. Tag med vänner och   bekanta! Vi träffas även på sjön. Då ligger vi någonstans på  en rad någonstans i Råssvalen. Kom då fram till oss och knyt ihop din båt i vårt gäng eller kom bara fram och mingla lite.

Juli månad Kanalfärd

Gemensam Båtfärd bestämmer vi under våren/försommaren. Har du något förslag eller är intresserad, kom till någon av våra möten eller hör av dig till någon i styrelsen. Med från klubben kommer erfarna båtåkare och slussare att delta.

Lördag 3 augusti Båtens Dag

(På fredag 3 augusti (dagen innan) kl. 18:00 samlas alla vi som vill vara med och hjälpa till med förberedelserna inför Båtens dag.)

Båtens Dag börjar på Lindesjön vid kyrkbryggan.

Vi startar med vår årliga båtkortege kl. 15.00 från Kyrkbryggan, som sedan ringlar sig upp genom ån till Ånäs, och för dem som vill kan man ta en snabbsväng runt lappen (7 knopsgränsen gäller). Väl framme vid Ånäs blir det lekar och underhållning samt dans under kvällen, mat och dryck får var och en ha med sig (Ingen grillning i år).

I år är det eldningsförbud, som troligtvis kommer att vara över Båtens Dag, därför har vi kokkorv senare in på kvällen.

ALLA som har en båt är välkomna i vår båtkortege, stor som liten.

Alla är välkomna på Båtensdag medlem som icke medlem, man kan komma bara för att mingla, kort sagt alla är välkomna!

Ca Tider:

15:00 Båtfärd till Ånäs från kyrkbryggan

16:00 kKaffe o tårta vid Ånäs, Klubben bjuder

17:00-18:30 Malenpaddling och div. tävlingar

19:00 Vi spisar maten (i år utan grill)

20:00 Underhållningen börjar

Senare på kvällen: Kokkorv

Vi avslutar sent eller ’tidigt’ när alla är nöjda

För info:

Gun Ehnvik 070-581 12 81

Micke Svärd 070-538 13 80

Lördag 14 september kl. 12:00 Höststädning

Höststädning vid Fingerboäng och klubbstugan Ånäs 12:00.
Kl. 15:00 blir det korvgrillning vid Ånäs och bastu. Lika som vårstädningen.

Lördag 9 november 17:00  Årsmöte 2019

Välkomna till LindeBåtKlubbs Årsmöte 2019.

I år blev vi tvungna att ändra plats för årsmötet till Krydda i Lindesberg Arena.

Tid o plats: - OBS TIDEN -

Lördag den 9 november kl.17:00 Krydda i Lindesberg Arena.

I år spelar vi lite bowling efter mötet mellan 18:00 och 19:00 (innan maten).

Det finns två matalternativ kött och fisk.

Kött:

Mörad bankad ryggbiff, rotfruktsgratäng, sparris, grillad tomat, pepparsås

Fisk:

Smörstekt gösfilé med pepparrotscremé  och pressad potatis.

Anmälan för mat (efteråt ca.19:00 100kr också på Krydda), senast tisdag 5 november.

SMS.a (eller ring) "namnet/namnen" och "kött" eller "fisk" för de som skall ha mat till:

Bo Eriksson   070-520 51 19

Micke Svärd  070-538 13 80

Det är inte nödvändigt att anmäla sig om man inte tänkt äta eller spela bowling efteråt.

MVH LindeBåtKlubbs styrelse.

För er som vill ha mer information kring aktiviteterna och detaljer kring dem, kan kontakta någon i styrelsen!

Välkomna och Gott Nytt Båtår!

Elena Aurén

Robert Berglund

Jörgen Persson

Vi i båtklubben vill gärna se fler medlemmar som engagerar sig i klubben på olika sätt. Visa ditt intresse!  Kom till våra klubbmöten så får du en inblick i verksamheten och kan vara med att påverka både aktiviteter och miljön runt omkring båtlivet!

2019-08-04 Bilder från Båtklubbens dag

Årsmöte 2019
9 nov 17:00 på Krydda i Lindesbergs Arena!
Läs mer under Årsprogram.