Välkommen åter 2019

Medlemsavgiften för 2018 250:- (Betald 31 mars 2018)

Medlemsavgiften gäller per hushåll. D.v.s. gäller alla som har samma adress som den registrerade medlemmen.

För NYA medlemmar kontakta Hamnansvariga om du vill ställa dig i båtplatskön, eller till Micke Svärd 070-538 13 80 eller micke.svard@live.se

Avgifterna betalas senast 31 mars – 2018, för att inte missa något nummer av Båtliv (Europas största båttidning), eller för att kunna meddela de båtägare som står på kö att de fått / inte fått någon båtplats i år.

Avgifterna betalas till nedanstående konto:

Bg-konto 5103-9378

Notera ditt medlemsnummer på inbetalningen så vi ser vem som betalat in!

Önskade uppgifter vid anmälan via mail till Micke Svärd micke.svard@live.se:

Namn, Adress, Telefon, E-mail samt personnummer (6 siffror)

Ny medlem efter 1 september: Betalar nästa års avgifter.

Uppsagd båtplats före 1 juli fås halva båtplatsavgiften tillbaka.

Båtplats tilldelad efter 1 juli betalas hälften.

Föreningsarbete: Är att vara med vid vår, höststädning, aktiv vid något av klubbens arrangemang eller på annat sätt arbetat för klubben.

För de med bryggplats: Alla som har bryggplats och inte utfört föreningsarbete eller betalt 300 kr för friköp, kommer att få 300 kr extra på sin bryggplatsavgift. (Om vi missat dig vid avprickning och oförtjänt fått 300 kr extra, hör av er till någon i styrelsen).

Båtplatsavgifterna vid Fingerboäng:

Boj 500 kr/plats och säsong

(Securitas övervakning) + 300 kr för att köpa sig fri från föreningsarbete.

Y-bom 1000 kr/plats och säsong (Securitas övervakning) + 300 kr för att köpa sig fri från föreningsarbete.

Båtplatsavgifterna vid Ånäs:

Bryggsida 500 kr/plats och säsong (innersidan) + 300 kr för att köpa sig fri från föreningsarbete.

Y-bom 1500 kr/plats och säsong (el för underhållsladdning ingår) + 300 kr för att köpa sig fri från föreningsarbete.