Kartor

Kartor

Här hittar du platserna runt Sjöarna

Grundkarta över de mest kända GRUNDEN i sjösystemet Råsvalen, Bottenån och Lindesjön.

Sida för UTSKRIFT av Grunden

Här kommer även innom kort att finnas tips var dom bästa trailerramperna finns,  var matställena finns runt sjöarna etc.

Linde Båtklubbs plats i Världen

Linde Båtklubbs område har Lindesjön i söder, med Lindesberg på sjöns östra o norra sida. Från Lindesjön kan man åka båt 'genom' Bottenån (Arbogaån) upp till Råsvalen, denna färd är ca  4 - 5 km  i naturskön bergslagsterräng. Råsvalen är en långsmal sjö med bara 2 öar, däremot finns inga grund i sjön, medeldjup är 15 - 20m. Längst i norr på Råsvalen ligger Storå som är ett litet samhälle, det går att åka båt upp till 'centrum' om man tar det försiktigt. Straxt innan man kommer ut på Råsvalen (från Bottenån) ligger Ånäs, där har Båtklubben sin Klubbstuga sedan 2001.

Elena Aurén

Robert Berglund

Jörgen Persson

Vi i båtklubben vill gärna se fler medlemmar som engagerar sig i klubben på olika sätt. Visa ditt intresse!  Kom till våra klubbmöten så får du en inblick i verksamheten och kan vara med att påverka både aktiviteter och miljön runt omkring båtlivet!

2019-08-04 Bilder från Båtklubbens dag

Årsmöte 2019
9 nov 17:00 på Krydda i Lindesbergs Arena!
Läs mer under Årsprogram.