Kartor

Välkomna till LindeBåtKlubbs Årsmöte 2018

Vi blir som vanligt på Lindegården

Tid o plats:

Lördag den 10 november kl.18:00 Lindegården

Anmälan för Mat efteråt ca.19:30 100kr (också på Lindegården).

senast tisdag 6 november.

SMS.a:Namnen för de som skall ha mat till

eller ring Bo Eriksson

Micke Svärd

Det är inte nödvändigt att anmäla sig om man inte tänkt äta efteråt.

MVH LindeBåtKlubbs styrelse

Kartor

Här hittar du platserna runt Sjöarna

Grundkarta över de mest kända GRUNDEN i sjösystemet Råsvalen, Bottenån och Lindesjön.

Sida för UTSKRIFT av Grunden

Här kommer även innom kort att finnas tips var dom bästa trailerramperna finns, var matställena finns runt sjöarna etc.

Linde Båtklubbs plats i Världen

Linde Båtklubbs område har Lindesjön i söder, med Lindesberg på sjöns östra o norra sida. Från Lindesjön kan man åka båt 'genom' Bottenån (Arbogaån) upp till Råsvalen, denna färd är ca 4 - 5 km i naturskön bergslagsterräng. Råsvalen är en långsmal sjö med bara 2 öar, däremot finns inga grund i sjön, medeldjup är 15 - 20m. Längst i norr på Råsvalen ligger Storå som är ett litet samhälle, det går att åka båt upp till 'centrum' om man tar det försiktigt. Straxt innan man kommer ut på Råsvalen (från Bottenån) ligger Ånäs, där har Båtklubben sin Klubbstuga sedan 2001.