LINDE BÅTKLUBB i Lindesberg

Finns vid sjöarna Lindesjön och Råsvalen med vackra Bottenån som förbindelse, också medlem i Hjälmarens Båt Förbund.

Vi har lokaler för vinterförvaring av bl.a. båtar. Lokalerna är gamla fabriksbyggnader med tjocka tegelväggar som oftast ligger över 0 grader C, torrt klimat. Porten är över 5 m hög men främst är det väl lägre ekipage som blir aktuella. Vi finns 2 km väster om Örebro nära alla stora vägar.

Elena Aurén

Robert Berglund

Jörgen Persson

Vi i båtklubben vill gärna se fler medlemmar som engagerar sig i klubben på olika sätt. Visa ditt intresse!  Kom till våra klubbmöten så får du en inblick i verksamheten och kan vara med att påverka både aktiviteter och miljön runt omkring båtlivet!

2019-08-04 Bilder från Båtklubbens dag

Årsmöte 2019
9 nov 17:00 på Krydda i Lindesbergs Arena!
Läs mer under Årsprogram.