Årsprogram

Klubbmötesdagar
Klubbinformation

Aktuellt
Vårstädningen 9maj Inställt! Men om du vill jobba, hör av dig till hamnansvarig värd. Se uppgifter i högerspalten högst upp på hemsidan.

Årsprogram 2020

Torsdag 16 april Extra medlemsmöte 17:30 Klubbstugan Ånäs Medlemsmöte behandlar bl.a. resultat och balansräkning för 2019.
Klubbmötet Inställt!

Lördag 9 maj kl. 10:00 Vårstädning Inställt! Men om du vill jobba, hör av dig till hamnvärden - se uppgifter i högerspalten högst upp.

Klubbstugan Ånäs 9 maj och Fingerboäng 9 maj. När vårstädnigen är klar fortsätter vi  med korvgrillning i Ånäs. Vi tar också en bastu för de som vill och har lite trevligt.

Du behöver nödvändigtvis inte vara med och vårstäda för att vara med senare på eftermiddagen.

Fredag 19 juni  Midsommar

Håll koll på hemsidan när och hur vi börjar med midsommarfirandet vid vackra Ånässstrand. Vi firar med egen picknickkorg. Tag med vänner och bekanta!

Fina sommarkvällar Gemensamma grillkvällar

Före och efter midsommar träffas vi för gemensamma grillkvällar och gemenskap vid vackra Ånässtrand, med egen picknickkorg. Tag med vänner och   bekanta! Vi träffas även på sjön. Då ligger vi på  en rad någonstans i Råssvalen. Kom då fram till oss och knyt ihop din båt i vårt gäng eller kom bara fram och mingla lite.

Juli månad Kanalfärd

Gemensam Båtfärd bestämmer vi under våren försommaren. Har du något förslag eller är intresserad, kom till någon av våra möten eller hör av dig till någon i styrelsen. Med från klubben kommer erfarna båtåkare och slussare att delta.

Lördag 1 augusti Båtens Dag

Båtens Dag börjar på Lindesjön vid kyrkbryggan.

Vi startar med vår årliga båtkortege kl. 15.00 från Kyrkbryggan, som sedan ringlar sig upp genom ån till Ånäs, och för dem som vill kan man ta en snabbsväng runt lappen (7 knopsgränsen gäller). Väl framme vid Ånäs blir det lekar, mat och underhållning samt dans under kvällen.

ALLA som har en båt är välkomna i vår båtkortege, stor som liten.

Alla är välkomna på Båtensdag medlem som icke medlem, man kan komma bara för att mingla, kort sagt alla är välkomna!

Ca Tider:

15:00 Båtfärd till Ånäs från kyrkbryggan

16:00 Kaffe o tårta vid Ånäs, Klubben bjuder

17:00-18:30 Malenpaddling och div. tävlingar

19:00 Vi spisar maten

20:00 Underhållningen börjar

Senare på kvällen: Grillkorv

Vi avslutar sent eller ’tidigt’ när alla är nöjda

För info:

Gun Ehnvik 070-581 12 81

Micke Svärd 070-538 13 80

Lördag 12 september kl. 12:00 Höststädning

Höststädning vid Fingerboäng och klubbstugan Ånäs 10:00.
Kl. 15:00 blir det korvgrillning  och bastu vid Ånäs.

Lördag 7 november 17:00  Årsmöte 2020
Preliminärt på Restaurang Krydda som förra året, med start 17:00.
Inbjudan kommer på hemsidan innan årsmötet samt e-mailutskick.

För er som vill ha mer information kring aktiviteterna och detaljer kring dem, kan kontakta någon i styrelsen!

Välkomna och Gott Nytt Båtår!

Elena Aurén

Robert Berglund

Jörgen Persson

Vi i båtklubben vill gärna se fler medlemmar som engagerar sig i klubben på olika sätt. Visa ditt intresse!  Kom till våra klubbmöten så får du en inblick i verksamheten och kan vara med att påverka både aktiviteter och miljön runt omkring båtlivet!